WHITE LABEL KURSUS PLATFORM

Jeres platform – udviklet af MitKursus.dk

Med en whitelabel løsning, er både platformen og online kurserne jeres egne, ligesom design og andre ønskede karakteristika, følger jeres virksomheds egen brandbook.

Vores kursussystem er skabt af vores dygtige udviklere, og bygger på mange års erfaring i branchen. Vi tilpasser kursussystemet specifikt til jer, og sparer jeg for mange penge og tid i produktions timer – foruden den store knowhow vi bidrager med.

Vi sørger for drift og vedligeholdelse, så i kan fokusere på jeres virksomheds virke. Vores support er altid klar til at hjælpeog besvare spørgsmål, for både ledelse og kursister

SAMLET KURSUSSYSTEM

Interne kurser og stort kursuskatalog

Foruden udvikling og hosting af jeres egne online kurser, kan i også for adgang til vores store kursuskatalog hos AMportalen.dk. I vælger selv hvilke kurser, der er relevante for jeres virksomhed.

I finder for eksempel en online version af den obligatoriske arbejdsmiljøuddannelse,  sikkerhedskurser og kurser der sætter fokus på et godt psykisk arbejdsmiljø, så som stresshåndtering og work/life balance.

De kurser i vælger, kan i tilbyde medarbejdere på jeres nye platform for online kurser. Modellen giver jeg mulighed for atsamle alt læring ét sted. Det skaber overblik og giver ro for jeres medarbejdere, der altid ved, hvor de kan tilgå, og gense, online undervisning og efteruddannelse.

Dertil, har i som virksomhed samlet certifikater og anden relevant dokumentation ét sted, for jeres uddannelse og efteruddannelse.

Lad os hjælpe jer med at komme i gang med det samme.