WHITE LABEL PLATFORM

Eget logo og farver - det spiller

Når I skal i gang med at tilbyde interne kurser, kan I få adgang til en kursusplatform udviklet af vores dygtige udviklere. Platformen kan tilpasses, så den fremgår i jeres egne farver og med jeres logo. På denne måde vil alle besøge på platformen få det indtryk, at det er jeres helt egen.

Vi sørger naturligvis for, at alt det bagvedliggende altid spiller, så det skal I overhovedet ikke tænke på. Vores support er klar til at svare på spørgsmål eller hjælpe jer, hvis I har brug for det. Vi sidder ligeledes klar til at hjælpe jeres kursister, hvis de oplever udfordringer eller har spørgsmål til kurserne, platformen eller andet.

SAMLET E-LEARNING

Interne kurser og vores store bibliotek

Foruden udvikling af jeres helt egne interne kurser, kan I også få adgang til vores store kursuskatalog hos Amportalen.dk. I kan vælge og vrage, hvilke kurser I mener vil være interessante for jeres virksomhed. De kurser I vælger, kan I så tilbyde medarbejdere gennem jeres nye kursusplatform.

Denne model giver jer mulighed for at samle alt intern og ekstern læring et sted. Det skaber overblik for jer selv og giver ro for jeres medarbejdere, altid ved hvor de kan tilgå deres kurser og efteruddannelse. Det synes vi er smart – og vi er sikre på, at I også vil komme til samme konklusion, når I har prøvet det.

Lad os hjælpe jer med at komme i gang med det samme.