WHITE LABEL KURSUS PLATFORM

Eget logo og farver - det spiller

Når I skal i gang med at tilbyde interne kurser, kan I få adgang til det bedste kursussystem skabt af vores dygtige udviklere. Vores online kursus platform kan tilpasses, så den fremgår i jeres egne farver og med jeres logo. På denne måde vil alle besøgende på undervisningsplatformen få det indtryk, at det er jeres helt egen.

Vi sørger naturligvis for, at alt det bagvedliggende altid spiller, så det skal I overhovedet ikke tænke på. Vores support er klar til at svare på spørgsmål eller hjælpe jer, hvis I har brug for det. Vi sidder ligeledes klar til at hjælpe jeres kursister, hvis de oplever udfordringer eller har spørgsmål til kurserne, platformen eller andet.

SAMLET KURSUSSYSTEM OG E-LEARNING

Interne kurser og vores store bibliotek

Foruden udvikling af jeres helt egne interne kurser, kan I også få adgang til vores store kursuskatalog hos AMportalen.dk. I kan vælge og vrage, hvilke kurser I mener vil være interessante for jeres virksomhed. De kurser I vælger, kan I så tilbyde medarbejdere gennem jeres nye platform til online kurser.

Denne model giver jer mulighed for at samle alt intern og ekstern læring et sted. Det skaber overblik for jer selv og giver ro for jeres medarbejdere, som altid ved hvor de kan tilgå online undervisning og efteruddannelse. Det synes vi er smart – og vi er sikre på, at I også vil komme til samme konklusion, når I har prøvet vores online kursus platform.

Lad os hjælpe jer med at komme i gang med det samme.