E-LEARNING

Med fra start til slut

Hos os har I mulighed for at få udviklet e-learning kurser fra start til slut. Vi tager hånd om alle elementer, hvad end det er research, billeder, videoproduktion, interview med medarbejdere eller hvad end det måtte være. 

Undervejs arbejder vi tæt sammen med jer, så vi hele tiden sikrer alignment mellem det vi laver og jeres forventninger. 

Det er vores allerstørste mål, at I bliver glade for kurserne, og ikke mindst, at kursisterne bliver glade for oplevelsen, når de skal tage kurserne.

VORES ERFARING

Skaber resultater

Hos Mitkursus har vi en vision om, at læring og kompetenceudvikling skal være sjovt, engagerende og ikke mindst effektivt. Vores e-learning har alle muligheder for at leve op til disse visioner. 

Vælger I at samarbejde med Mitkursus om udvikling af jeres helt egne e-learningkurser, så kan vi forsikre jer om, at vores stærke team, nok skal indfri jeres forventninger. 

Vi har mange års erfaring med e-learning og online vidensudvikling. Derfor er vi også sikre på, at I vil blive superglade for et partnerskab med Mitkursus.

Hvordan foregår processen?

1

Indledende møde

Sammen med jer, finder vi ud af, hvordan vi bedst muligt kan understøtte jeres virksomheds image og brand. Sammen vælger vi e-learning stil, sætter de relevante læringsmål, bliver enige design og finder ud af, hvilke virkemidler der passer på målgruppen.
2

Storyboard og fortælling

Vi bygger et storyboard og skaber en fortælling, som bidrager til at kursisterne i højere grad bliver indlevet i kursets indhold. Sammen gennemgår vi storyboardet og tilpasser det til alle er tilfredse. Mangler vi informationer, billeder, video eller andet, får vi også styr på det her.
3

Første glimt

Nu er vi næsten i mål! Anden sidste skridt går ud på, at vi får produceret et kort udkast til kurset. Her får I naturligvis mulighed for at kommentere og stille spørgsmål. Når vi alle er glade for retningen med kurset, går vi i gang med sidste fase.
4

Udvikling og produktion

Sidste fase i vores e-learningsudvikling, er selve produktionen. Det er nu vi rigtigt gør i gang med at trylle! Når vi har færdiggjort jeres e-learningkursus uploader vi det til jeres nye platform, og I kan komme i gang med superfed og brugervenlig e-learning.

Lad os hjælpe jer med at komme i gang med det samme.