ONLINE KURSUS UDVIKLING

Vi er med fra start til slut

Hos MitKursus.dk er vi med i processen fra start til slut. Vi tager hånd om alle elementer det kan kræve, for at producere det bedste online kursus til jeres virksomhed. Herunder for eksempel : billeder, videoproduktion, medarbejderinterviews, grafik og storytelling.

Vi arbejder tæt sammen med jer, så vi under hele processen sikrer os, at vi arbejder mod et produkt der lever op til jeres forventninger – og gerne mere til.

Det er vores største mål, at levere unikt udviklet online kurser, som både jeres virksomhed og jeres kursister bliver glade for, og som i får bedst muligt udbytte af. Vi har mange års erfaring, der kommer jer til gode, både når vi udvikler kurserne, og via vores Learning Management System (LMS). LMS er vores egen kursusplatform,  i som kunder får en whitelabel løsning af.

VORES ERFARING MED ONLINE KURSER

Skaber resultater

Hos MitKursus.dk har vi over 20 års erfaring med udvikling af kompetent undervisningsmateriale, der sikrer det bedste udbytte for kursisterne. Vi har sidenhen specialiseret os i online kurser, og har gennem mange glade kunder oplevet fordelene ved online undervisning på nært hold.

Online kurser, der udvikles korrekt, har en lang liste af fordele for både jeres virksomhed og jeres kursister. Som virksomhed sparer i nævneværdige ressourcer på løntimer, logistik, forplejning, faciliteter og spildtid – samtidig med i kan kvalitetssikre jeres undervisning og udbyttet hos den enkelte kursist.

Online kurser optimerer alle dele af videreuddannelse, da i nemt på tværs af afstande, sprog, kalendere og andre personlige faktorer, kan tilbyde undervisning, som det passer den enkelte kursist bedst. Det giver samtidig en attraktiv fleksibilitet for jeres medarbejdere, eller samarbejdspartnere, der i ønskede omgivelser, tidsramme og tidspunkt kan dygtiggøre sig, og eventuelt gense elementer af kurset, for optimal forståelse.

Dét skaber resultater.

Hvordan foregår processen?

1

Indledende møde

Om vi skal hjælpe med at definere produktønsket eller om det allerede er kendt, handler første fase om at finde ud af hvordan bedst muligt kan understøtte jeres virksomheds behov, samt jeres image og brand i et online kursus materiale. Vi vælger sammen e-learning stil, sætter relevante læringsmål og afdækker virkemidler der passer til netop jeres målgruppe.
2

Storyboard og fortælling

Herfra bygger vi fortælling og storyboard, hvor vores professionelle erfaring og kendskab til virkemidler er en stor fordel, for at oversætte jeres virksomheds behov til det bedste produkt. Vi holder jer løbende ajour og tilpasser skitsen, indtil i er endeligt tilfredse. Vi løfter alle led i tilblivelsen, og er der behov for interviews, informationsindsamling, billeder, video eller grafik til, sørger vi for at definere- , projektlede- og effektivisere det.
3

Gennemsyn & produktion

I tredje fase har vi første gennemsyn, hvor vi i grove træk viser et udkast til jeres nye online kursus. Vi arbejder med jeres feedback og ønsker indtil, at i er endeligt tilfredse med retningen for kurset - inden vi for alvor går i produktionen med kurset, der herefter igangsættes.
4

Overlevering & opsætning

Når jeres nye online kursus er færdigt, sørger vi for at sætte både platform og kursus op til jer, således at det er lige til at gå i gang med for både jer og jeres kursister. Vi sidder derfra altid klar i supporten til at hjælpe, hvis i undervejs har spørgsmål eller nye behov vi kan hjælpe med at afdække.

Lad os hjælpe jer med at komme i gang med det samme.